Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Serviceåtaganden i Hylte kommun

I Hylte kommun pågår ett ständigt arbete med att utveckla kommunens olika verksamheter. Ett led i denna utveckling är de serviceåtagande som bestäms av kommunens politiska styrelser och nämnder.

Serviceåtagandena är kommunens löfte till dig som kommuninvånare. Genom dessa åtaganden får du som kommuninvånare en tydlig bild av vilken service du har rätt att vänta dig för dina skattepengar och avgifter. Kommunens medarbetare får i sin tur en tydlig bild av sina arbetsuppgifter - vad som är viktigast och vad som förväntas av dem. 

Foldrar för varje verksamhet

Varje kontor har foldrar med sina serviceåtaganden. Du kan läsa dem här på webbplatsen, eller hämta foldern i kommunhusets reception.

Ge dina synpunkter

I foldern "Vi vill höra vad du tycker" kan du ge dina synpunkter på kommunens olika verksamheter. Ta chansen och tyck till. Foldern med dina synpunkter kan du lägga i närmaste brevlåda eller lämna in till kommunhuset, på förskolan, äldreboendet eller vad som passar dig bäst. Vi lovar att ge dig respons inom två veckor men du kan också välja att vara anonym.

Du kan även lämna dina synpunkter genom att fylla i ett formulär direkt här på webbplatsen. Du hittar formuläret under rubriken Relaterad information.

Sidan uppdaterades: 2016-05-30 av: Elin Lundgren