Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Arrangemang på Hyltebiblioteken

Biblioteken har som mål att kunna erbjuda ett blandat utbud av utställningar och vernissage, författatbesök, musikkvällar, barnteater och allsångskvällar.

Program för barn och unga hittar du under rubriken "Kulturarrangemang för barn & unga" och där kan du även anmäla dig till föreställningarna.

Hyltebibliotekens vuxen arrangemang våren 2019 

 

Författarbesök med Björn Hellberg

Björn Hellberg ären av Sveriges mest produktiva författare med över 60 böcker, varav cirka hälften i deckargenren och med kommissarie Sten Wall i huvudrollen. I augusti utgavs Hellbergs självbiografi där han berättar om sin uppväxt i Laholm, erfarenheterna från sina första arbetsplatser och en mängd möten med intressanta personligheter.

När: Tisdag 26/2 kl 18:00
Var: Hylte bibliotek

Fri entre men begränsat antal platser.  
Boka din plats via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Konsert med Tonbruket i Hylte bibliotek

Stillsam folkmusik, svängig jazz och ursinnig rock. Med fl era Grammisar för bästa jazzalbum och årets grupp vid Sveriges Radios Jazzkattgala. Kvartetten består av Dan Berglund, Johan Lindström, Martin Hederos och Andreas Werliin.
En upplevelse du sent kommer att glömma.

När: Torsdag 14/3 kl 19:00
Var: Hylte bibliotek

Arrangör: Hylte kultur och bibliotek, Kultur i Halland
Fri entré men begränsat antal platser.
Boka din plats via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Poetry Slam

Tävling i scenpoesi! Framför din poesi och se hur den mottas av publiken. Vinnaren går vidare till den regionala finalen och de som vinner där får representera Halland i SM i Poetry Slam.
Ordet är ditt! Publiken är jury!

Poeter anmäler sig via regionhallad.se/poetryslam

När: Torsdag 4/4 kl. 18.30
Var: : Hylte folkbibliotek
Ålder: För alla!

Vi bjuder på fika!
Samarr. med Kultur i Halland


Konsert med Corazonada på Hylte bibliotek

Odödliga sånger om omöjlig kärlek. Vackra boleros framförda med stil, sväng och passion. Från cigarrdoftande danspalats i Havanna spred sig boleron till Latinamerika och resten av världen, nu kommer den till Hylte. Sångerskan Monika Wade har inte bara en röst som fängslar. Det nästan räcker med hennes uppenbarelse i aftonklänning och vit gardenia i håret för att upplevelsen av hennes hemland Kuba ska vara total.

När: Torsdag 11/4 kl 19:00
Var: Hylte bibliotek

Arrangör: Hylte kultur och bibliotek, Kulturverket i OnsjöTillgänglighet på Hylte folkbibliotek

Biblioteket i Hyltebruk har tillgänglighetsanpassad parkering belägen ungefär 10 meter från byggnadens entré. Från entreplan finns hiss upp till andra våningen där biblioteket och Hörsalen finns. Här finns även tillgängligehtsanpassad toalett. I Hörsalen där många arrangemang hålls finns hörslinga installerad.

Kontakt