Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Boka idrottsanläggningar

Vi har ett stort utbud av olika idrottsanläggningar i kommunen.

  • Gymnastiksalar finns i Kinnared, Landeryd, Rydöbruk och Unnaryd.
  • Idrottshallar finns i Hyltebruk, Torup och Unnaryd. Örnahallenlänk till annan webbplats som ligger i Hyltebruk, är kommunens största, den innehåller både sporthall, simhalllänk till annan webbplats och ett gymlänk till annan webbplats.
  • Idrottsplatser finns i Hyltebruk och Torup. Örnvallen i Hyltebruk är kommunens största idrottsplats, med bland annat en konstgräsplan.

Bokningar och objektsinformation

Vill du boka någon av kommunens idrottsanläggningar? På sidan www.hylte.se/bokninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du göra din bokningsförfrågan. Där kan du även se mer information om de olika anläggningarna. Markera den anläggning du vill se mer information om, samt objektsinformation.

Det kan även vara bra att titta på de ordningsregler som finns för anläggningarna, se PDF-filen under Relaterad info.

Om du vill göra en bokning, eller om du är kund sen tidigare, kan du om du vill, få tillgång till inloggningsuppgifter så att du själv kan hantera dina bokningar. Hör av dej till Nancy Bertilsson, Kultur- och fritidshandläggare, för inloggningsuppgifter.

Bowling

För bokning av Bowlinghallen, kontakta Bowlingklubben Turbo:
Tfn Bowlinghallen: 0345-716 06
Hemsida: www.bkturbo.selänk till annan webbplats

COOLSKI

Välkommen att besöka konstsnöanläggningen COOLSKI, på Örnvallen.Besök Coolskis webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för aktuella öppettider, spårstatus och kontaktuppgifter till Skidklubben Hylte.

Sidan uppdaterades: 2017-01-03 av: Nancy Bertilsson