Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Camp Vallsnäs 2017

Ungdomar på Camp Vallsnäs

Jippie! Ännu en sommar arrangeras daglägret Camp Vallsnäs för skolelever i årskurs 4-6 i Hylte kommun. Lägret anordnas vid MHF-gården i Vallsnäs utanför Unnaryd och kommer att bjuda på roliga aktiviteter, spännande äventyr och allt det där andra som hör till ett riktigt bra läger.

Camp Vallsnäs pågår måndag-torsdag vecka 25 och 26. Som deltagare kommer du att vara där i fyra dagar under någon av de två veckorna.

Period 1: vecka 25 - Från måndag 19 till torsdag 22 juni.
Period 2: vecka 26 - Från måndag 26 till torsdag 29 juni.

Årets läger kommer att ha ett pirat-tema. Under lägrets fyra dagar ska olika uppdrag utföras för att visa att man är en riktig pirat. Självklart blir det också tid att leka, bada, pyssla, paddla och allt det där andra som man gör på ett läger.

Totalt finns det 100 platser på lägret per vecka. De elever som var intresserade fick anmäla sig i början av april och alla barn ska nu ha fått information så att de vet om de kommit med på lägret. 

Varje dag anordnas resa med buss till och från Camp Vallsnäs. Bussarna kommer dit vid kl. 9.00 på förmiddagarna och går hem klockan 15.00 på eftermiddagarna. Deltagarna har fått information om var bussarna stannar och vilka tider.

Sidan uppdaterades: 2017-05-19

Kontaktinformation