Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Camp Vallsnäs 2017

Två pojkar på lägret Camp Vallsnäs med volleybollspelande barn i bakgrunden.

Jippie! Ännu en sommar arrangeras daglägret Camp Vallsnäs för skolelever i årskurs 4-6 i Hylte kommun. Lägret anordnas vid MHF-gården i Vallsnäs utanför Unnaryd och kommer att bjuda på roliga aktiviteter, spännande äventyr och allt det där andra som hör till ett riktigt bra läger.

Just nu pågår planeringen av allt kul som vi ska hitta på och mer information kommer! Är du som förening, kulturskapare eller privatperson intresserad av att själv vara med och anordna en aktivitet eller bidra på annat sätt? Kontakta i så fall projektledare Joel Käll-Karlsson.

Två perioder

Camp Vallsnäs pågår måndag-torsdag vecka 25 och 26. Som deltagare kommer du att vara där i fyra dagar under någon av de två veckorna.

Period 1: vecka 25 - Från måndag 19 till torsdag 22 juni.
Period 2: vecka 26 - Från måndag 26 till torsdag 29 juni.

Transport

Varje dag anordnas resa med buss. Bussarna kommer till Vallsnäs vid kl. 9.00 på förmiddagarna och går hem klockan 15.00 på eftermiddagarna.
Bussarna stannar på olika platser runt om i kommunen. Mer information om bussturerna kommer längre fram.

Anmälan

Alla elever i årskurs 4, 5 och 6 får ett informationsbrev med anmälningsblankett. Anmälan görs genom att fylla i formuläret, lägga det i det föradresserade kuvertet och skicka brevet till Hylte kommun. Anmälan ska skickas in senast fredag 7 april.

Det finns 100 platser på lägret per vecka. Anmälningarna sorteras i samma ordning som de kommer in. Om det blir fler som anmäler sig än vad det finns platser utgår man från den ordning som anmälningarna kommit in. Under vecka 17 skickas ett brev till alla som anmält sig där de får veta om de kommit med på lägret. Alla som fått en plats får dessutom mer information om avresetider, hållplatser, betalning med mera.

Kostnad

Att vara med på Camp Vallsnäs kostar 100 kronor. Då ingår aktiviteter, mat, t-shirt samt bussresor. Betalning görs till kommunens bankgiro och anmälan är giltig då avgiften betalats in. Mer information om betalning ges i bekräftelsebrevet som skickas ut under vecka 17.

Sidan uppdaterades: 2017-03-29

Kontaktinformation