Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Hylte Fritidsgård

Under 2017 öppnar en fritidsgård för dig som är 13-18 år. Fritidsgården kommer att ligga i Hyltebruk och blir en plats dit du kan gå för att fika, lyssna på musik, plugga, spela biljard och tv-spel, hänga med kompisar, träffa fritidsledare och mycket annat. På den här sidan kommer du att hitta information om öppettider, aktiviteter, personal med mera. Informationen uppdateras efterhand så håll utkik! 

Idéverkstan

Fram till att Fritidsgården öppnar finns Idéverkstan: en lokal där du egentligen kan göra samma sak som på den stora Fritidsgården, hänga, fika, spela, prata med mera. Du hittar Idéverkstan i källaren i samma hus som biblioteket. Ingången ligger på västra kortsidan av huset som vetter ut mot Järnvägsgatan. Hör av dig till fritidsledare Lena Siljebo om du inte hittar.

Idéverkstan är öppen varje onsdag och torsdag kl. 16-20, men det händer att det är öppet mer. Följ facebooksidan Hylte Fritidsgårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Där får du information varje fredag om vad som händer på Idéverkstan och öppettiderna för kommande vecka.

Tyck till!

Vad vill du göra på fritidsgården? Vad ska hända? Tyck till om fritidsgården och ställ dina frågor genom vårt enkla webbformulär.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Du kan själv välja om du vill lämna dina kontaktuppgifter eller om du vill vara anonym. Om du vill att vi ska svara dig så måste du fylla i telefonnummer eller e-post. Vi svarar så snart som möjligt.

Tänk på att alla synpunkter som kommer in via formuläret här på webbsidan, brev, telefon eller e-post vanligtvis är en offentlig handling. Det betyder att vem som helst kan begära att få se den. Vid särskilda skäl kan den sekretessbeläggas. För administration kommer dina personuppgifter att registreras och behandlas i enlighet med bestämmelserna i personuppgiftslagen.

Sidan uppdaterades: 2017-02-13

Kontaktinformation