Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Sommaraktiviteter i Hylte kommun

Under sommarlovet 2017 anordnar Hylte kommun sommaraktiviteter för dig som är 6-15 år. Mellan vecka 25 och 32 kommer det att finnas en sommarfritidsgård på Örnaskolan dit du kan gå för att hänga, pyssla, spela spel, lyssna på musik eller något helt annat. Dessutom kommer du varje vecka att kunna vara med på flera roliga aktiviteter och allt är gratis. På den här sidan kommer du framöver att hitta mer information om öppettider, aktiviteter, anmälan med mera.

Vill ni anordna en aktivitet?

Inför sommaren kommer vi att skapa ett sommarlovsprogram fyllt med olika aktiviteter och vi hoppas att ni som föreningar och övriga arrangörer vill vara med och bidra till detta. Programmet kommer att finnas tillgängligt digitalt på kommunens webbplats.

Sommaraktiviteterna möjliggörs genom bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) och med hjälp av detta stöd ersätter vi er som arrangör med 3000 kronor per aktivitet.

Vill ni vara med och skapa en riktigt rolig sommar för Hyltes barn och unga?
Då ska ni läsa vad som gäller för att anordna aktiviteter och anmäl ert intresse så snart som möjligt, dock senast 1 maj. Detta gör ni via vår intresseanmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterades: 2017-03-13

Kontaktinformation