Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Stöd och rådgivning via kommunens samarbetspartners

Vill du ha stöd och rådgivning i frågor gällande ditt företag? Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden är välkomna att kontakta oss. Näringslivskontoret hjälper gärna dig och ditt företag och lotsar dig vid behov vidare till de aktörer som kommunen samarbetar med gällande företagsrådgivning. Du kan få stöd via aktörerna nedan.

Verksamt.se

Till för dig som funderar på eller redan har startat eget.

På deras webbplats får du tillgång till flera olika tjänster som rör företagande samlat på en och samma plats med information från flera olika myndigheter. Allt för att göra det enklare för dig som funderar på att driva företag. Det är ett samarbete mellan Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket.

Besök verksamt.se för mer informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nyföretagarcentrum

Rådgivning för dig som vill starta företag.

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri rådgivning kring hur du kan göra verklighet av din idé. Du får guidning genom startprocessen och hjälp med frågor som rör till exempel affärsidé, marknad, budget, avtal, försäkringar med mera. Boka tid med Johanna Sundberg hos Nyföretagarcentrum.

Besök Nyföretagarcentrum Hallands webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Timbanken

Företagsstöd genom Timbanken där vi erbjuder 5 timmars kostnadsfri företagsrådgivning för dig som vill utveckla ditt företag eller företagsidé.

Timbanken är Region Hallands och kommunernas affärsutvecklarstöd för dig som vill utveckla ditt företag eller planerar att starta ett. När du öppnar konto i Timbanken får du tillgång till fem timmars kostnadsfri rådgivning av konsult/specialist inom till exempel affärsidé, marknad och försäljning, ledning, personal, ekonomi och juridik, digitalisering och hållbarhet. Rådgivningen inom varje område utförs av kvalificerade konsulter och specialister. Här registrerar du dig för kostnadsfria konsult timmarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besök Timbankens webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Almi IFS

Rådgivning för entreprenörer med utländsk bakgrund.

Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag så att de kan utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Boka tid med vår rådgivare Fisnik Nepola.

Besök Almis webbplats för mer informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Coompanion

Rådgivning för dig som ska starta tillsammans med någon.

Funderar du på att starta företag tillsammans med någon annan och behöver råd och stöd? Coompanion är en företagsrådgivare för alla som vill starta företag tillsammans. Coompanion bidrar med kunskap om hur man startar kooperativa företag, hur en affärsplan kan se ut, vilka företagsformer som är aktuella, avtal, stadgar och så vidare. Kontakta Coompanion i ett tidigt skede för att få ut mest av samarbetet. Besök Coompanions webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Entreprenörskolan

Entreprenörskolan är till för dig som vill starta eget eller redan idag driver ett mindre företag i Hylte eller Halmstad kommun. I Entreprenörskolans seminarier får du hjälp med att gå igenom alla nödvändiga steg på vägen mot det egna företaget. Allt från affärsidé, marknadsföring, avtal till ekonomi avhandlas. Besök Entreprenörskolans webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Connect

Rådgivning för dig som vill utveckla ditt företaget.

Connect vänder sig till dig som är företagsledare eller entreprenör och som befinner sig i en tillväxtfas. I deras processer får du bland annat hjälp med att utveckla företagets affärstrategi och förbereda dig inför kontakterna med investerare, partners och kunder.

Besök Connects webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lomsjö Akademin

Lomsjö Akademin erbjuder ett kostnadsfritt material som kan vara till stor nytta och hjälp för nyföretagare att komma i gång. Förutom för nyföretagare finns ingång för innovatörer, lärare och erfarna företagare. En särskild ingång finns för coacher med råd i åtta steg.

Besök Lomsjö Akademins webbplats för mer information.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Sidan uppdaterades: 2017-02-01

Kontaktinformation