Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Fototävling #mitthylte

Fototävling #mitthylte på Instagram

Med anlending av att Hylte kommun blev utsedd till Årets kommun 2021 av Hela Sverige ska leva vill vi tillsammans lyfta allt vackert och bra som händer i Hylte. Därför utlyser vi en fototävling där alla som bor i kommunen är välkomna att vara med!

Du deltar i tävlingen genom att ladda upp dina bilder på Instagram med taggen #mitthylte. Bilderna kan föreställa vackra platser, natur, shopping, aktiviteter, besöksmål, kultur, mat, bad, fiske, vandring, cykling eller varför inte ditt eget smultronställe i Hyltebygden? Det enda kriteriet är att bilden är tagen i Hylte kommun.

Hur går det till?

Du måste ha appen Instagram och en öppen profil. Tagga din/dina Hyltebilder med #mitthylte. Du får tagga hur många bilder du vill! Tävlingen pågår 14 april - 31 oktober 2022.

Efter den 31 oktober kommer en jury att gå igenom bilderna som har laddats upp på Instagram under #mitthylte och utse de 10 bästa bilderna. Därefter kommer en omrösning att ske i Hylteappen där alla kan vara med och rösta på sin personliga favoritbild.

Läs mer och ladda ner Hylteappen här.

Vinster

De tre bilder som får flest röster vinner varsin Hyltesvamp och en korg med godsaker från Hyltebygden.

Vinnarna presenteras på julmarknaden i Hyltebruk den första advent 2022. De vinnande bilderna kommer att också att presenteras på @visithyltes Instagram och Facebook. Vinnarna kommer att kontaktas genom Instagram innan julmarkanden.

Frågor

Ställer du till lena.hagman-bogren@hylte.se tfn 0345-180 00

Kontakt