Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Hur vill du som kommuninvånare att Hylte kommun ska utvecklas de kommande 10-15 åren?

Medborgardialog 2022

7 september 2022 - Den här omgången av medborgardialogen är nu stängd. Mer information om analys och resultat kommer under höst/vinter 2022.

Medborgardialogen är till för dig som bor i Hylte kommun. Vi vill ta del av dina erfarenheter av hur det är att leva i Hylte kommun för att veta vad du tycker är bra idag, och vad vi behöver fokusera på att förbättra. Dina svar kommer att ligga till grund för kommunens nya tillväxt- och utvecklingsstrategi. Alla svar är anonyma.

Syftet med strategin är att skapa ökad tillväxt som är socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar. Strategin ska vara vägledande för kommunens lokala tillväxt- och utvecklingsarbete och främja ökad företagsamhet och inflyttning. Den ska ange inriktning för framtiden, peka var resurserna ska läggas och fungera som en röd tråd i beslutsfattandet.

Dina svar är viktiga

Tillväxt- och utvecklingsstrategin kommer att påverka samhällsutvecklingen i Hylte kommun de kommande 10-15 åren. Dina svar är viktiga för att vi ska veta hur den här strategin ska utformas. Det är också en möjlighet för dig att påverka samhällsutvecklingen i en riktning som är viktig för dig.

För dig som driver företag

Du som driver företag i Hylte kommun sitter på ett annat väldigt viktigt perspektiv. För dig som representerar ett företag som har verksamhet i Hylte kommun finns därför en separat medborgardialog där du kan berätta om hur du upplever att det är att driva företag i kommunen.

» Till medborgardialogen för företag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För dig som är verksam i en förening

I medborgardialogen kan du svara både som representant för en förening eller utifrån ditt eget personliga perspektiv. Du som representerar en förening kan svara på medborgardialogen två gånger, en gång som föreningsrepresentant och en gång som privatperson.

Delta i medborgardialogen

Återkoppling

Kontakt