Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Kallelser och handlingar

Kallelsen eller kungörelsen är det underlag som skickas ut till ledamöterna innan sammanträdet. Kallelserna som publiceras på kommunens webbplats är inte alltid fullständiga, utan det saknas dokument innehållande personuppgifter och sekretessuppgifter.

Läs mer om Offentlighet- och sekretesslagenlänk till annan webbplats och Dataskyddsförordningen.

Ta del av kallelser och handlingar

För att se en aktuell kallelse går du till Kallelser och handlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där publiceras allt nytt material som tillhör nämnder och styrelser. Där kan du antingen välja att se var nämnd för sig eller få en överblick i kalenderordning. Här hittar du också datum för kommande mötenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kallelser och handlingar för kommunens nämnder och styrelser publiceras fem dagar före sammanträdet.

Tekniska problem med kallelser och handlingar

Vi har just nu tekniska problem som gör att kallelser och handlingar inte publiceras. Vi är medvetna om problemet och arbetar på att lösa det så snart som möjligt.

Äldre kallelser och handlingar

Vill du se kallelser och handlingar som är publicerade före den första januari 2015? Då går du till Äldre kallelser och handlingar. Välj den nämnd eller styrelse i vänstermenyn som du är intresserad av och välj det datum du vill se.

Kungörelse till kommunfullmäktige

Enligt kommunallagen ska kommunfullmäktiges ordförande utfärda en kungörelse om varje sammanträde. Kungörelsen ska innehålla uppgift om tid och plats för sammanträdet och om de ärenden som kommunfullmäktige kommer att behandla.

Kungörelsen till kommunfullmäktige anslås på kommunens anslagstavla senast en vecka före sammanträdesdagen och som annons i Hallandsposten. Kungörelsen publiceras även som en nyhet på kommunens webbplats.

Kallelser till kommunfullmäktige

Observera! Vi har just nu tekniska problem som gör att kallelser och handlingar inte publiceras. Du kan kan ta del av KF-kallelser i kungörelsenyheterna som publiceras på startsidan på hylte.se och i nyhetsarkivet under kommun och politik.

Kontakt