Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Föreningsklassikern

Under mer än ett år har föreningslivet i Hylte tvingats an­passa sig till alla de restriktioner som coronapandemin krävt. Än har vi inte riktigt passerat målsnöret men med vaccinationernas hjälp börjar vi i alla fall närma oss slutet. För att ta vara på den möjlighet till återstart som det innebär har ett antal Hylteföreningar, tillsammans med Hylte kommun och RF-SISU Halland, startat upp projektet Föreningsklassikern.

Projektet innebär att föreningar runt om i kommunen i höst kommer att erbjuda prova på-aktiveter för kommunens invånare. Aktiviteterna är öppna för alla oavsett ålder, erfarenhet med mera och det är kostnadsfritt att delta. Om man som deltagare samlar tre eller fler föreningsaktiviteter så deltar man per automatik i en utlottning av priser. Aktiviteterna registreras på ett specifikt aktivitetskort, dessa har skickats ut till samtliga skolor och finns att hämta följande ställen:

  • Kommunens Kontaktcenter i Hyltebruk
  • Fritidsgården Hyltebruk
  • Guldkanten Hyltebruk
  • Unnaryds Kiosk och Café
  • Torups Byggshop

Ifyllda aktivitetskort lämnas in på kommunens Kontaktcenter på Storgatan 8 i Hyltebruk.

Vi hoppas givetvis att så många som möjligt tar chansen och vill vara med. Förutom att ge föreningslivet en boost så ger projektet också kommunens alla invånare en chans att få upptäcka och prova på allt det fantastiska som våra föreningar gör.

För mer information klicka här:
Föreningar i Hylte (wordpress.com) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill din förening vara med och anordna en aktivitet?
Kontakta då Lisa Fallhagen via e-postadressen lisa.fallhagen@rfsisu.se

Kontakt