Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Vad är Idrottsskolan?

Idrottsskolan är ett samarbete mellan olika idrottsföreningar och Hylte kommun i syfte att uppmuntra till rörelseglädje. Idrottsskolan riktar sig till alla barn som börjar i årskurs 2 till hösten och som bor i kommunen. Barnen får bland annat prova på idrotter som olika föreningar bedriver. Kanske hittar ditt barn en ny aktivitet som de tycker är rolig och som de annars inte hade provat på?

Idrottsskolan brukar vanligtvis löpa under ett helt läsår - från höst till vår. I år kommer det att bli ett justerat upplägg med Idrottsskola bara under vårterminen.

Det pågår en renovering av Örnahallens lokaler som beräknas vara färdig januari 2020. De föreningar som vanligtvis har sina träningar och matcher i Örnahallen måste därför flytta sina aktiviteter till andra idrottshallar och gymnastiksalar under tiden som renoveringen pågår. Detta medför ett extra tryck på övriga anläggningar och innebär att det finns begränsat med lediga tider. Idrottsskolan är återkommande varje vecka och har under hösten företrädesvis mest inomhusaktiviteter. För att inte ytterligare försvåra situationen i kommunens inomhusanläggningar har vi därför beslutat att i år justera upplägget genom att ha idrottsskola bara under vårterminen.

 

Kontakt