Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Gruppträningsschema Renovering

Här hittar du schema och all information om utomhuspassen som kommer att bedrivas under renoveringen.

Dag, Tid & Plats:
Passen kommer främst att vara förlagda måndagar och torsdagar strax efter kl. 17 samt kommer hållas på gräsmattan mellan Örnahallen och Örnaskolan. Samling sker utanför entrén till Örnahallen ca 10 minuter innan passet startar.

Typ av pass:
Passen kommer vara av karaktären cirkelträning, dvs. en blandning av styrka och kondition med stort fokus på kroppviktsövningar samt mobility vilket är rörlighetsträning med fokus på stretch, rörlighet och kroppskontroll.

Hur vet jag om passet blir av eller inte?
Vid ändringar kommer vi att uppdera schemat och senast två timmar innan passet kommer vi här på sidan informera om passet skulle bli inställt. Var därför noga med att stämma av statusen för aktuellt pass innan du tar dig hit.

Exempel:
Måndag (26/8) kl. 17.30-18.15 - INSTÄLLT pga. dåligt väder
Torsdag (29/8) kl. 17.30-18.15

Vilka får delta och hur anmäler jag mig?
Passen är gratis och är öppna för alla (även för dig som inte är befintlig kund) och anmälan görs via e-post till ornahallen@hylte.se. Detta för att instruktörerna ska kunna planera passen efter antalet deltagare vilket på så vis skapar bättre, roligare och mer givande pass för alla. 

 

Semesteruppehåll

Under vecka 28-32 är det semesteruppehåll för utomhusträningen och det kommer inte hållas några pass. Håll utkik här på hemsidan igen inför vecka 33 och 34 då sidan kommer uppdateras med nya pass.

Gruppträningsschema

Pass

Dag/Tid

Instruktör

Kontakt