Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Simhall

Liten tjej tränar på simskolan

Örnahallen har åter öppnat!

Örnahallen åter öppnat upp simhall, gruppträning, omklädningsrum och sporthall efter renoveringen och välkomnar alla till upprustade och fräscha lokaler. Vi hälsar alla nya och gamla besökare varmt välkomna.

Vi vill passa på att informera om följande:

  • I samband med renoveringen har samtliga skåp i simhallsomklädningsrummen bytts ut. Du behöver framöver ha ett hänglås för att kunna låsa in dina saker. Har du inget eget finns det hänglås att köpa i receptionen under receptionens öppettider.
  • Omklädningsrummen för gym- och simhallsgäster samt bastun kommer inledningsvis att följa simhallens öppettider. Öppettiderna för omklädningsrummen kommer dock så snart som möjligt att utökas och i högre utsträckning anpassas till tiderna för gymmet.
  • Maxtid för bad. Vid högt besökarantal kommer besökstiden i badet vara max 2 timmar. Insläppsstopp kan förekomma.
  • Med start från tisdag 21/1 kommer vi på Örnahallen åter bedriva simskoleverksamhet under eftermiddagarna. Observera att under dessa tider kan lilla bassängen samt motionsbanorna vara reserverade för simskolorna.
  • För allas trygghet och trivsel är det viktigt att vi alla tar ett gemensamt ansvar och följer våra gemensamma förhållnings- och ordningsregler. Läs gärna igenom dem igen. Du hittar dem via följande länk: Örnahallens förhållnings- och ordningsregler
  • För de senaste uppdateringarna och aktuell information, läs mer i vårt Nyhetsarkiv eller på Örnahallens Facebooklänk till annan webbplats.

Information om simhallen

En stor bassäng med en vattentemperatur på 27 grader. Bassängen är 25*8 meter och har ett maxdjup på 3,4 meter. Bassängen har 4 banor som är fördelade på 2 banor motionssim och 2 banor lek.

En liten bassäng med vattentemperatur på 33-34 grader. Bassängen är 3*8 meter och har ett maxdjup på ca 0,7 meter. Bassängen är för mindre barn och lugn lek.

Vattenleklandet "Örnagrottan" med skogstema, främst för små barn med badande vuxet sällskap.

Under perioder bedrivs simskolor på eftermiddagar, under dessa tider kan vissa banor samt lilla bassängen vara reserverade. Här hittar du mer information om simskolorna och scheman.

Här hittar du simhallens öppettider för allmänheten
Här hittar du våra förhållningsregler på Örnahallens Hälsocenter

Kontakt