Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Passbeskrivningar

Här på Örnahallens Hälsocenter erbjuder vi ett varierat utbud av gruppträningspass. Oavsett om du är gammal eller ung, nybörjare eller van motionär så är vårt mål att du ska kunna hitta en träningsform som passar just dig! Fördelen med att träna tillsammans är att vi kan stötta varandra, det blir hälften så jobbigt och dubbelt så roligt! Dessutom jämför vi oss inte med någon annan än oss själva och på så vis kan deltagare på olika nivå träna på samma pass. Från och med året du fyller tolv (12) kan du boka dig på samtliga av våra gruppträningspass.

Aqua

30 minuters pass i bassängen på både djupt och grunt vatten med fokus på styrka, kondition, koordination, bålstyrka och rörlighet. Ett pass för alla åldrar samt även för de med olika skador då vatten träning är skonsamt för hela kroppen.

Pump

Låt hela kroppen vara med i denna variationsrika skivstångsträning. Vikterna på stången varieras efter våra personliga förutsätttningar. Instruktören guidar dig på ett säkert genom passets olika övningar.

Spinning

I takt med musiken susar vi fram genom inre landskap på våra motionscyklar. Bergigt, plant eller skiftande terräng; det avgör instruktören. Vår kondition förbättras samtidigt som vi framförallt stärker upp mage och ben. Det är också skonsamt för våra knän och dessutom riktigt roligt!

Puls och styrka 30 minuter

Tabata är ett högintensivt pass på 30 minuter. Vi varvar konditionskrävande övningar med styrkeövningar och du kör efter egen förmåga. Perfekt för dig som vill ha en snabb och effektiv träning där du får upp flåset.

Cirkelträning för seniorer

Cirkelträning för seniorer är ett allsidigt pass där vi tränar kondition, styrka, balans och koordination i olika övningar i gymmet. Vi arbetar stationsvis och du kan därför själv bestämma intensiteten i din träning. Passet är uppbyggt så att både nya och erfarna kan delta.

Kontakt