Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Praktik

Att arbeta på kommunen är meningsfullt, inspirerande och viktigt. Som praktikant får du möjligheten att prova på att ingå i ett viktigt och meningsfullt sammanhang inom Hylte kommun.

Praktik ger dig möjlighet att öka din förståelse för arbetslivet. Du kan tillämpa dina kunskaper men också lära dig mycket nytt av yrkesverksamma inom arbetsområdet. Praktikplatsen ger dig en värdefull kontakt med arbetslivet vilket är viktigt när du söker jobb i framtiden.

Hylte kommun erbjuder praktikplatser inom flera olika arbetsområden. Här finns det både möjlighet att göra utbildningspraktik och arbetsrelaterad praktik. För att praktikplatsen ska bli så bra som möjligt för dig som praktikant arbetar vi strukturerat med matchning mellan praktikant och arbetsplats.

Ansök om praktikplats

Du kan söka praktikplats direkt via vår e-tjänst. Klicka på länkarna nedan för att söka. För att vi ska kunna erbjuda dig den önskade praktiken underlättar det om vi kan få din ansökan senast två månader före planerad praktikstart. Finns det en flexibilitet i datum för praktikstart eller praktiklängd – ange gärna detta.

Sök utbildningspraktik

Sök arbetsrelaterad praktik

Kontakt