Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Företagscentret i Hylte - en mötesplats för Hyltes näringsliv

En glasad entrédörr i en röd tegelvägg leder till Företagscentret i Hylte

Företagscentret i Hylte ligger central placerat på Storgatan 12 i Hyltebruk

Hylte kommun vill göra det enklare för dig som vill starta, driva och utveckla företag. På det nya Företagscentret i Hylte kan du som företagare möta andra aktörer som kan bidra positivt i din och ditt företags utveckling.

Vad händer på centret?

På Företagscentret kan du träffa andra företagare, bredda ditt nätverk och utbyta erfarenheter. Där finns samtals- och arbetsrum att boka när du behöver. Där arrangeras också aktiviteter för att utveckla dig och ditt företag.

Vem är den till för?

Företagscenter finns till för dig som redan driver företag i Hylte kommun och för dig som vill starta ett. Kanske behöver du hjälp med att komma igång eller ta nästa steg? Här kan du boka in dina möten med olika samarbetspartners som NyföretagarCentrum, Coompanion, Connect, Almi och affärsutvecklingsstödet Timbanken. De finns till för nystartade företag och företag som vill vidareutveckla sina verksamheter.

Om företagscentret

Företagscentret är centralt placerad på Storgatan i Hyltebruk och drivs av kommunen. Här finns 155 fräscha nyrenoverade kvadratmeter fördelade på sex kontor, ett sammanträdesrum och ett fikarum med pentry. Det är företaget Länsförsäkringar Halland som upplåter delar av sina kontorslokaler på Storgatan till det lokala näringslivet. Lokalerna ska användas som en mötesplats för Hyltes näringsliv.

Bokning av lokaler

Lokalerna kan bokas måndag-fredag 08.00-21.00
All bokning sker via kommunens kontaktcenter telefon: 0345-180 00 eller kommunen@hylte.se 
Via länken nedan ser du aktuella öppettider för kommunens kontaktcenter.
Öppettider Kontaktcenter

Kontakt