Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Publicerad

Varmt välkomna på Hyltes första Näringslivsdag!

26 januari 2023 kl. 11.30-17.00 på Forum i Hyltebruk

Inspireras, utmanas, skratta och nätverka tillsammans med företagare och näringslivsaktörer i Hylte kommun. Välkommen att ta del av omvärldsanalyser, framtidsspaningar och ledarskapsnycklar för att kunna leda just ditt företag i rätt riktning i en föränderlig värld.

Charlotta Mellander, professor i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Jönköping, håller en föreläsning om hur viktig platsen blivit för den ekonomiska utvecklingen. Du kan vänta dig en spännande föreläsning om omvända samband och lära mer om vad det faktiskt är som får människor att flytta eller stanna på vissa platser i dagens samhälle.

Nicholas Fernholm är en prisbelönad föreläsare som talar om hur individer och organisationer kan bemöta en alltmer föränderlig och komplex värld. Med sin praktiska erfarenhet som kopplas till senaste teorierna om förändringshantering och komplexitet så skapar han insikter, skratt och en känsla av gemenskap. Nicholas berättelser berör, är nervkittlande och får en att känna driv för att våga förändras och testa nya lösningar i en alltmer komplex och föränderlig värld.

Mikael Genberg är föreläsaren ingen ångrar att de lyssnat på. I en alltmer digitaliserad värld då ”tänkande utanför boxen”, innovation och kreativitet står högst på många företags och organisationers önskelista är Genbergs föreläsning en upplysande, ärlig och intelligent upplevelse full av breda leenden och otaliga skratt.

Vi vägleds under dagen av Håcan Nilsson som har kallats Hässleholms egen ”Skavlan”, en moderator som kan konsten att prata allvar på ett humoristiskt sätt.

Möt dessutom lokala företagsrepresentanter som på scenen får dela med sig av sina tankar om omvärld, framtid, ledarskap och mod.

Vi ser fram emot en härlig dag tillsammans!

Tack till alla er som var med och bidrog till en fantastisk första Näringslivsdag!

Nu siktar vi på Näringslivsdagen 2024!

Kontakt