Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Jobba i Hylte kommun

test

I Hylte kommun arbetar runt 1000 personer och varje medarbetare har en betydelsefull roll inom organisationen. Tillsammans ansvarar vi för människors ekonomiska och sociala trygghet, vård och omsorg samt bästa möjliga uppväxtvillkor.

Vi erbjuder attraktiva jobb som ger stora möjligheter för dig som anställd att utvecklas. Som medarbetare i Hylte kommun är du välkommen att komma med förslag på förbättringar och nya idéer. Varje medarbetare är med och bidrar till ett gott arbetsklimat för alla.

Sveriges viktigaste jobb

”Sveriges viktigaste jobb” är en kampanj som Sveriges kommuner och landsting, SKL, startade för att stärka offentlig sektors image. Det är ett sätt att visa viktiga och inspirerande yrken som finns i välfärden och skapa ett intresse bland potentiella nya medarbetare, så att fler vill jobba i offentlig sektor.

Vilket yrke passar dig?

Funderar du på vilket yrke som skulle passa dig? "Sveriges viktigaste jobb" har tagit fram ett yrkestest och genom att svara på ett antal frågor får du reda på vilket av ett 30-tal välfärdsyrken som passar just dig. Gör yrkestestet för att se vilket yrke du skulle passa för. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt