Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Sjölunda i Torup

Sjölunda i Torup ligger vackert vid sjön och med grönskande natur runt omkring. Det är ett boende i två plan med 42 lägenheter fördelade på fyra enheter. En enhet är ett demensboende. Personal finns tillgängligt alla dygnets timmar. Hiss finns mellan våningsplanen. Varje enhet har gemensam matsal och dagrum med TV. Du som anhörig är alltid välkommen hit.

Lägenheterna är rymliga och består av ett rum med egen toalett och dusch, samt kokvrå. Vissa lägenheter har uteplats och på övre plan har man tillgång till en gemensam balkong.

Aktiviteter på Sjölunda

Det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och samvaro. Här kan man till exempel vara med på underhållning, bingo, gudstjänst etc. Det finns ett gym för träning av att styrka, rörlighet och balans. Frisör och fotvårdsspecialist kan bokas till boendet. Här finns även en dagcentral dit man kan komma för att äta middag.

På vårt instagram kan ni följa våra aktiviteter på sjolunda_hylte Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Personalen på Sjölunda

Här finns också tillgång till sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Närsjukvårdens läkare kan vid behov göra hembesök hos dig.

Det finns tillgång till tandläkare och tandhygienist som gör besök i lägenheten

Här finns personal dygnet runt. Vid inflyttning utses en personlig kontakt som har mer ansvar och nära kontakt med dig som flyttar in och dina närstående. All personal har tystnadsplikt.

Kontakta Sjölunda

Sjölunda
Fredrikslundsvägen 9 A-B
314 41 Torup

Fredrikslundsvägen 9 A:
Telefon:
0345-184 41 (nedre plan) och 0345-184 42 (övre plan)

Fredrikslundsvägen 9 B:
Telefon:
0345-184 44 (nedre plan) och 0345-184 45 (övre plan)

Kontakt