Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2014-08-14

Boost Hyltes standupkväll 19/8 är nu öppen för alla!

Är du osäker på vad du ska rösta på i valet den 14 september? Eller kanske bara intresserad av en fika i mysig miljö med rolig underhållning? Då är denna kväll definitivt något för dig!

Nu på tisdag den 19/8 kommer komikern Lasse Nilsenlänk till annan webbplats till Bäckhästens café i Bäck, Unnaryd, för att bjuda på politisk satir, rolig utfrågning av lokala politiker och förhoppningsvis ska han få oss att tänka till över vad vi tycker i olika frågor inför valet.

Lasse Nilsen är en av Sveriges roligaste komiker alla kategorier. Med över tio års erfarenhet från klubbscenen både i Sverige och utomlands. Förutom sin vassa politiska satir så är han den enda komikern i världen med fem års utbildning på legendariska l’ecole de mime d’Etienne Decroux i Paris. Något som gett honom en helt egen stil.

” Ingen i Sverige kan gestalta saker med kroppen som Lasse. Hans visuella grejer är tamejfan världsklass. ” -Magnus Betnér

Backhästens café är öppet från kl 17.00 för den som vill hinna köpa något gott från det egna bageriet innan vi drar igång strax därefter och vi beräknar hålla på fram till ca. kl 19.00.

Evenemanget är gratis och alla, oavsett ålder, kan nu anmäla sig på boosthylte.selänk till annan webbplats! Drop in gäller i mån av plats!

Kontakt