Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2012-04-20

Feriearbete för gymnasieungdomar

Går du på gymnasiet och funderar över vad du ska hitta på i sommar? Varför inte ansöka om feriearbete hos oss? Vi erbjuder arbete inom de olika kommunala verksamheterna som t ex omsorg om äldre och funktionshindrade, barnomsorg, kultur/fritid och bibliotek.

Hylte kommun erbjuder feriearbete till ungefär 20 ungdomar under sommaren 2012. Du som har gått ut första eller andra året på gymnasiet och är folkbokförd i Hylte kommun är välkommen med din ansökan.

Som feriearbetare utför du arbetsuppgifter utanför ordinarie arbetsområde och du kommer att ha en utsedd handledare under din arbetsperiod.

Omfattning och lön


Feriearbetet omfattar tre veckor. Tidsperioderna under 2012 är i huvudsak vecka 24-26, 27-29 och 30-32.  Vanligtvis arbetar du 8 timmar per dag. Lönen är 85 kronor per timme inklusive semesterersättning.

Ansökan


Du söker feriearbete genom kommunens rekryteringsverktyg där du skriver in ditt CV. Har du inte tillgång till dator hemma så är du välkommen att använda en dator på biblioteket. 
Sista ansökningsdag är söndag den 22 april. 

Övrig information


Vi kommer att lämna besked till alla som söker senast den 18 maj. Du som har fått arbete får information om var och under vilken period som du erbjuds feriearbete. Även du som inte kan erbjudas feriearbete kommer att få besked tillsammans med information om hur det fungerar med reservplatser.  Tidigare år har antalet ansökningar överskridit antalet ferieplatser. Eftersom vi inte kan garantera att du får feriearbete vill vi uppmana dig att även aktivt söka andra sommarjobb. 
 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt