Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2012-10-08

HR-dagen 10 oktober

Den 10 oktober är det premiär för HR-dagen i Halmstad kl 08.30-16.00 på First Hotel Mårtensson. Anmäl dig senast den 3 oktober på www.tek.se alt 035 - 171890

Storytelling
Sofie Örnvinsson är utbildad inom strategisk kommunikation och storytelling. Under passet får vi kunskaper om begreppet storytelling och hur vi med berättelser i rätt sammahang kan förstärka våra budskap såväl internt som externt. Du får konkreta exempel på hur verktyget kan användas för att nå ut med verksamhetens kärnvärden.

HR och Sociala Medier
Christian Bergenstråhle har jobbat med kommunikation i 15 år och tillhör en av Sveriges första certifierade strateger inom sociala medier. Christian är en frekvent anlitad föredragshållare inom sociala medier, ofta kopplat till HR och guidar oss genom sociala mediers möjligheter och utmaningar.

Att attrahera och leda den nya generationen
Marie Fridström har bland annat arbetat som personaldirektör på Stadium, årets arbetsgivare 2008 och har stor erfarenhet av att arbeta med unga medarbetare. Hon kommer att prata om vikten av kommunikation och ledarskap över generationsgränserna på ett inspirerande sätt.

Kontakt