Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2013-07-10

Inbjudan till Entreprenörskolan 2013

För vem: Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden i Halmstad, Laholm eller Hyltes kommun är välkomna att delta i Entreprenörskolans seminarier.
Plats: Parken (fd Galejan). Furuvägen 41 (Folkparken), Halmstad
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan och information:www.halmstadsnaringsliv.selänk till annan webbplats

Kontaktperson:
Lina Christiansen
Halmstads Näringslivs AB.
E-post: lina.christiansen@halmstad.se

Se detaljerad inbjudan i PDF-filen här till höger under relaterad info.

FÖRVERKLIGA DIN DRÖM Du kanske redan startat eller funderar på att förverkliga din dröm. På Entreprenörskolan kan du ställa de frågorna som du går och funderar på. Visst är det så att man lär sig av sina misstag, men ibland kan det vara skönt att få tips på hur man undviker dem. Det är ett billigare alternativ i alla fall.

SYFTET Att stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria. På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper. HUR Kom i god tid. Vi prickar av dig vid entrén. Föreläsningarna sker i storsal med ca 150 personer på varje seminarium. Ta med penna och anteckningsblock. Föreläsarna har olika stil på sina föredrag, och de har material som antingen mejlas ut efteråt eller delas ut på plats.

VAR Vi kommer att befinna oss på Parken (fd Galejan), Furuvägen 41 vid Folkparken. Bra parkeringsmöjligheter finns!

Kontakt