Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2013-05-27

Kommunens nya evenemang Körgillet i Hylte 5-8 september

Körgillet i Hylte 5-8 september

Körgillet i Hylte 5-8 september

Du har väl inte missat det nya evenemanget som kommunen arrangerar? Körgillet i Hylte är ett helt nytt evenemang som riktar sig till alla som gillar ett folkligt och trevligt evenemang helt enkelt.

Körsång med en kändis
Körgillet i Hylte är ett projekt som finansieras av kommunen och Region Halland. Det är en körfestival där körsångare, vana som ovana, sjunger tillsammans med en kändis till körledare. Sångarna tränar körsång tillsammans och under sin lediga tid kommer de tillsammans med sin körledare ges möjlighet att uppleva allt från konstworkshop, vandringar, fiske, yoga m.m. Körgillet pågår under fyra dagar och avslutas med en stor allsångs-konsert inför publik på söndagen i Landeryd.

Konsert
Konserten arrangeras i samband med Tågdagarna i Landeryd 7-8 september, så varför inte ta tåget till konserten?! Där får du lyssna till vacker sång som leds av våra körledare Cecilia Vennersten, Micke Syd Andersson från Gyllene Tider, Gospelkörledarna Ulf och Åsa Nomark och Lena Petersson, känd från bland annat Falkenbergsrevyn. Ta med hela familjen och ta del av detta unika evenemang i hembygden. Konserten avslutar evenemanget den 8 september i Landeryd med ett stort evenemangsområde där du kan äta god mat, dricka gott, besöka lokala föreningar och företag.

Vill du vara med?
Har du frågor om evenemanget, vill du vara med genom din kör, förening eller företag? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om planerna runt Körgillet och Tågdagarna i Landeryd.

Välkommen till Körgillet i Hylte och Tågdagarna i Landeryd, som sångare, invånare eller föreningsaktiv!

Kontakt