Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2014-06-05

Örnahallens hälsocenter öppnar i augusti

Hälsoutvecklare Elin Fäldt på Örnahallens hälsocenter i Hyltebruk, Hylte kommun

Hälsoutvecklare Elin Fäldt ser fram emot en händelserik höst i nya fräscha lokaler på Örnahallen

Simhallen i Örnahallens Hälsocenter öppnar åter i augusti. Den officiella invigningen av kommunens nya hälsocenter kommer att ske den 30 augusti, som en del i firandet av Hylte kommuns 40-årsjubileum. Bandklippning, tal, fika och massor av roliga aktiviteter utlovas.

Josef Önnhed, vikarierande Fritids- och folkhälsochef avslöjar att kommunrådet Henrik Erlingson (C) lovat att inviga den nyrenoverade bassängen med en kanonkula.
- Det ser vi fram emot, vi förväntar oss ett rejält plask.

Godkänd slutbesiktning

I slutet på maj fick ombyggnaden av Hälsocentret godkänt i slutbesiktningen och nu ser personalen fram emot en fullspäckad höst. Invigningsdatumet är satt till 30 augusti men verksamheten kommer att starta så snart som möjligt efter sommarsemestrarna. - Nu handlar det om detaljer. Vi ska få alla möbler och allt material på plats och skapa en trevlig miljö för både personal och gäster. Till hösten kör vi igång med utökade öppettider på helgerna, fler simskolor och nytt internetbokningssystem för passen.

Ständig utveckling

Josef tipsar om att till och med den 3 juli finns det möjlighet att köpa årskorten för rabatterat pris. Därefter är det ordinarie priser som gäller. Målet är att ständigt förbättra verksamheten.
- Vi har nu ett jättefint lek land för mindre barn som vi tror blir populärt. Till hösten kör vi igång med nya prova på pass och vi diskuterar även att arrangera workshops i gymmet. Det blir en spännande höst så följ oss på centrets facebooksida.

Kontakt