Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2013-04-17

Vi söker företag som jobbar med solenergi!

Inbjudan att medverka vid Solsafari i Halland lördagen den 11 maj kl. 10.30 — 14.00

Vårt mål är att i varje kommun visa upp 2 - 4 bra demonstrationsanläggningar med:

  • solceller
  • solfångare
  • produkter som är lämpliga att kombinera med solenergi

Ditt företag tillsammans med Er (eller Era ) kunder är välkommen att medverka.
 
Dessa Solsafarin arrangeras under Europan Solar Days av Energikontoret Halland och Energi- och klimatrådgivaren  i respektive kommun. Målgruppen är privatpersoner boende i respektive kommun.

Mellan kl.10.30-14.00 kommer en representant från Ert företag tillsammans med fastighetsägaren ( som Ni kontaktar ) att visa upp den solenergianläggning som Ni medverkat med att leverera och montera. Vi hoppas med denna lösning att Ni skall hitta en intressant målgrupp att kontakta för framtida installationer.

För att förstärka intresset för dessa solsafarin med möjlighet att titta på anläggningarna så planerar vi att anordna seminarier för allmänheten,
den 6 maj i Varberg och den 7 maj i Halmstad.
 
Evenemanget kommer att marknadsföras med annonser i lokalpressen. Affischer, hemsidor och nätverk kommer också att användas för informationsspridning.
 
Att delta i detta är kostnadsfritt för Er. Samlingsplats (= en av anläggningarna) i respektive kommun kommer att anges i annonsen. Där får besökarna information om de andra anläggningarna, och hur man tar sig dit.
Vi räknar med att alla anläggningarna i länet skall kunna presenteras på Energikontorets hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vi hjälper till att ta fram kartmaterial och beskrivningar på de olika anläggningarna, ( Ett ex. på hur detta kan se ut bifogas ).
 
Senast den 22 april  behöver vi din anmälanWord.
Mailadresser:  (se anmälan)
OBS anmälan är bindande.
 
För mera information kontakta:
Gert Erlandsson, projektledare på Energikontoret, Region Halland
Telefon: 035- 17 98 22,
Mejladress: gert.erlandsson@regionhalland.se

Kontakt