Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Anhörigveckan uppmärksammas med föreläsning om stresshantering

Onsdag den 4 oktober hålls en föreläsning för anhöriga om stresshantering. Föreläsningen anordnas under den nationella anhörigveckan för att uppmärksamma det viktiga stöd många anhörigvårdare ger en närstående. Föreläsnigen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade i ämnet.

Föreläsare är Emanuel Nilsson som tar upp stress, prestationer och utbrändhet. Han pratar ur ett anhörigperspektiv och ger tips och verktyg hur man kan prestera men ändå må bra. Det är Hyltes Anhörigförening, frivilligverksamhet och Anhörigstödet i Hylte kommun anordnar föreläsningen för att uppmärksamma det viktiga stöd många anhörigvårdare ger en närstående som är sjuk, äldre eller har en fysisk/psykisk funktionsnedsättning eller missbruksproblematik. Anhöriga stöttar eller vårdar många gånger i det tysta.

Datum: Onsdag den 4 oktober
Tid: kl. 17:00.
Plats: Guldkanten, Storgatan 4B i Hyltebruk.
Kostnad: Föreläsningen är kostnadsfri, men det finns möjlighet att köpa kvällsfika för 20 kr.

Även företag i Hylte vill hjälpa till att uppmärksamma anhörigveckan och lämnar därför rabatt i sina butiker under veckan. Läs mer om dessa erbjudanden på Mötesplatsen Guldkanten blogg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt