Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Anmäl dig till Mötesplats Barnkultur 27 april

Torsdag den 27 april är alla som är intresserade av vad som händer just nu inom barnkulturområdet inbjudna till en träff med gästtalare. Kvällens gäster är Anton Lejon och Tiina Lehtimäki från kompaniet ReAct! – Actions moving. Fri entré - anmäl dig redan idag!

Mötesplats Barnkultur är för dig som är intresserad av vad som händer just nu inom barnkulturområdet, vill veta mer eller diskutera vidare. 2–4 gånger om året presenteras en eller flera inbjudna gäster, ett intressant projekt, en spännande verksamhet, de senaste forskningsrönen, nya kulturpolitiska reformer eller något annat högaktuellt ämne. Det handlar om olika ämnen varje gång inom något av alla kulturområden; musik, dans, film, teater, litteratur, konst, slöjd med mera. Här kan du mingla, diskutera och ta del av senaste nytt eller höra om nyskapande projekt och verksamheter.

Kvällens gäster är Anton Lejon och Tiina Lehtimäki från kompaniet ReAct! – Actions moving. De arbetar i ett kompani som mixar dans, rörelse, teater och cirkus i lekfulla actioner på öppna platser. De kommer att berätta om olika actioner de fått i uppdrag göra på olika slags platser. Även om arbetet med att skapa en föreställning med personer bosatta i Tranås och om de workshoppar, både inomhus och utomhus, som genomfördes där med lokala frivilliga.

Datum: torsdag 27 april
Plats: Hörsalen, Fabriksgatan 1, Hyltebruk
Kl. 16.30 - Kaffe och mingel
Kl. 17.00 - 19.00 - Gästtalare Anton Lejon och Tiina Lehtimäki
Anmälan: senast 20 april e-post: till eva.c.andersson@regionhalland.se

 

Mötesplats Barnkultur är ett samarbete mellan Kultur i Halland, Centrum för barnkulturforskning, Länsmusiken i Stockholm, Dans i Stockholms i stad och län, Region Gävleborg och Västra Götalandsregionen.

Kontakt