Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2020-10-06

Delta i dialog om Parkstaden – Anmäl dig till vår medborgardialog!

Parkstaden är namnet på bostadsområdet och mötesplatsen som planeras i centrala Hyltebruk. Med hjälp av dina synpunkter, tankar och idéer kan vi gemensamt skapa ett bostadsområde som vi kan känna stolthet över.
I oktober genomförs två medborgardialoger, en digitalt och en fysisk i Forum i Hyltebruk. Medborgardialogerna kommer att vara ett tillfälle för dig att få ta del av information om detaljplanearbetet, samt en möjlighet att tycka till och komma med förslag på utformningen av framförallt grönområdena i området.

13 oktober 18:00: Digitalt möte via videokonferensprogrammet Zoom. För att delta på detta möte behöver du ha tillgång till en dator med internetanslutning och högtalare eller hörlurar. Vid anmälan kommer du att få information om hur du gör för att ansluta dig till mötet.

14 oktober 18:00: Fysiskt möte i Forum i Hyltebruk. Begränsat antal platser med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det kommer att bjudas på kaffe och fralla, uppge eventuella allergier och preferenser vid anmälan.

Anmälan till dialogmöte gör du via en e-tjänst som du når via den här länken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alla är välkomna att anmäla sig!

Parkstaden

Kontakt