Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hylte kommun ger alla medarbetare en vårpresent för att stötta lokala företag

För att stötta lokala företag har Hylte kommun beslutat att ge alla medarbetare en vårpresent i form av en värdecheck på 150 kronor att använda hos lokala företag i Hylte kommun. Vår förhoppning är att så många företag som möjligt som säljer varor eller tjänster i kommunen ska ta emot dessa värdecheckar.

Såhär fungerar det

Värdechecken gäller som betalning vid ett enskilt köptillfälle hos företag belägna i Hylte kommun. Värdechecken går inte att byta mot kontanter och understiger köpebeloppet 150 kronor får kunden inga pengar tillbaka. Värdechecken kan användas under april och maj och kommunens förhoppning är att detta ska ge lokala företagare lite extra intäkter i denna hårt ansatta tid. Värdechecken får inte användas till köp av spel- och lotteriprodukter, tobak eller alkohol, den ska också skrivas under med både signatur och namnförtydligande från kunden vid användning.

Mer information till dig som företagare

Du som företagare fakturerar kommunen med en samlingsfaktura mellan 1 och 15 juni. Information om hur du fakturerar Hylte kommun hittar du här. Öppnas i nytt fönster.

Vänligen
Ronny Löfquist (S), kommunstyrelsens ordförande, och Anna Roos (C), kommunstyrelsens andre vice ordförande.

Värdecheck framsida
Värdecheck

Kontakt