Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Hylte kommun söker arrendator till Skärshults camping

Skärshults rekreationsområde i Halland, längs riksväg 26.

Skärshult i Halland är ett välbesökt rekreationsområde med camping, badplats, vandringsleder och restaurang, belägen längs riksväg 26. Rastplatsen är utsedd till Sveriges bästa. Nu lämnar Hylte kommun ut verksamheten på anbud.

– Vi söker en duktig entreprenör som ser möjligheterna och tar chansen att dra nytta av läget och skapar en verksamhet som vi kan vara stolta över, säger Per Borg, kommunchef.

Området ägs av Hylte kommun. Anbudsförfrågan avser campingen som är belägen vid Stora Skärshultasjön utmed riksväg 26, omkring fyra kilometer öster om centralorten Hyltebruk. I arrendet ingår restauranglokal, fyra stugor, 42 husvagns- eller husbilsplatser och tio tältplatser. Även skötsel av kommunens allmänna badplats ingår.
– Vi ser ett långsiktigt samarbete där vi i första hand lämnar ut anläggningen för ett arrende på 5 år med möjlighet till förlängning. Vi hoppas att hitta en entreprenör som ser möjligheterna med att ha olika ben i sin affärsidé.

För två år sedan tilldelades rastplatsen utmärkelsen Sveriges bästa av organisationen Motormännen.
– Vi hoppas att den nya arrendatorn utvecklar området och skapar en självklar destination att stanna till på. Skärshult är en länk till andra sevärdheter vi har i vår kommun.

Lämna anbud senast 16 mars

Anbudet ska vara inlämnat senast torsdag 16 mars och lämnas via upphandlingsmodulen TendSign. Referensnummer är 2017 KS0144. För att kunna logga in i TendSign behöver du skapa ett konto, vilket är kostnadsfritt. Läs gärna mer om vad du ska tänka på innan du lämnar anbud till kommunen.

Läs förfrågningsunderlaget

Tänk på att alla anbud ska lämnas via upphandlingsmodulen Tendsign.

Du ansvarar själv för att hålla dig uppdaterad vid förändringar av förfrågningsunderlaget. Detta gör du genom att skapa ett konto i Tendsign. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vid eventuella förändringar skickas då ett e-postmeddelande till din e-postadress.

Kontakt