Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2015-04-20

Kick-off och inspirerande föreläsare med Boost Hylte 28 april

Tisdagen den 28 april arrangerar Boost Hylte en kick-off och inspirationskväll tillsammans med Hyltes föreningsliv på Forum i Hyltebruk. Alla nyfikna bjuds in till att gratis lyssna på två fantastiska inspirationsföreläsare, och samtidigt ta del av sammanfattning av Boost Hylte föregående år och presentation av det lokala föreningslivets.

Kick- off på Forum kl. 18.00 – 21.00

  • Boost Hylte fortsätter ett år till...
  • Det lokala föreningslivet presenteras
  • Fika
  • Inspirerande föreläsare – Caroline Larsson och Pelle Sandstrak

Det är fri entré och alla är välkomna! Anmäl dig senast den 23/4 för att garantera fika och plats, drop-in gäller i mån av plats.

Föreläsarna

”Enastående”
Golfspelaren Caroline Larsson berättar om sin väg tillbaka efter amputationen. Hon inspirerar sina åhörare att tro på sig själva för att nå sina mål och drömmar.

”Mr Tourette och jag”
Pelle Sandstrak berättar och gestaltar med absurd humor och gravt allvar – om normalitet, onormalitet, beteende, icke beteende...
"- Du ser ju för normal ut för att ha Tourette?
Jag svarade: Du ser ju för jäkla ful ut för att vara normal."


Fakta Boost Hylte
Boost Hylte vill tillsammans med skapa inspirerande aktiviteter som bidrar till att du som är ung trivs, mår bra och ser möjligheterna på hemmaplan. Utifrån tidigare önskemål har det anordnats en rad olika aktiviteter och events under 2014 och Boost Hylte vill tillsammans med dig få till ytterligare ett spännande och inspirerande år. Boost Hylte vänder sig i första hand för dig som är född 1985-2000 och bor i Hylte kommun, men allmänheten är välkommen på aktiviteterna i mån av plats. Läs mer på boosthylte.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Kontakt