Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Lokala företag och skolan bjuder in till mässa på fredag 27 maj

På fredag den 27 maj är det Företagsambassadörsmässa i Gamla Hallen kl. 10.00 - 12.00. Du är då varmt välkommen att komma och upptäcka vad näringslivet i Hylte kommun har att erbjuda i form av varierande företag och arbetsplatser. På plats finns 17 lokala företag inklusive Hylte kommun. Fri entré.

– Företagsambassadörsmässan avslutar den här veckans arbete mellan flera lokala företag och Örnaskolans elever i årskurs 8, men mässan är minst lika mycket till för att allmänheten ska kunna bekanta sig med kommunens lokala entreprenörer. Det är ett jättebra tillfälle att upptäcka intressanta yrken i kommunen, och kanske höra sig för om vilka egenskaper och kunskap som företagen letar efter¸ berättar Emma Vari, studie- och yrkesvägledare i Hylte kommun.

Även en Science Safari-buss kommer att vara på plats och erbjuder alla att testa på flera olika spännande experiment.

Deltagande företag 2016

AGES CastingNitator Hylte AB
ArbetsförmedlingenProträd / Åkershult Trädgård
Bendex ABSvenska kyrkan i Hyltebruk
Butik PalettiStebro
Eson ComfortTekniklaget
GnotecTelax AB
Hylte kommunTmac Stallinredningar
Hylte Redovisningsbyrå ABUnnaryd Modell AB
LRF Konsult Hyltebruk 

Företagsambassadören är ett samarbete mellan Hylte kommuns näringslivsutveckling och grundskola för att stärka bandet mellan elever och lokala företag/organisationer. Syftet är också att det entreprenöriella lärandet ska vara en naturlig del i undervisningen. Läs mer om Företagsambassadören.

Kontakt