Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Mässa: Möte med framtidens medarbetare den 21 april

Torsdagen den 21 april anordnar vi en mässa i Gamla hallen i Hyltebruk för att skapa ett möte mellan eleverna som går i årskurs 8 på Örnaskolan och representation från arbetslivet i kommunen. Vi vill visa upp den bredd som finns i kommunens näringsliv och offentliga arbetsgivare som en del i den viktiga samverkan mellan skola och arbetsliv. Vi hoppas att fler företag vill vara med och möta framtidens medarbetare!

Vi ser gärna att ni gör er monter så aktiv som möjligt. Har ni möjlighet att ta med produkter, tekniska och/eller digitala lösningar eller anordna en liten aktivitet för “prova på” som kan beskriva er verksamhet, vet vi att det ger ett stort mervärde och skapar intresse för eleverna. Som ansvarig för ett företag eller organisation ställer ni ut under mässans öppettider kl. 9-12 (installation kl. 8.00). Vi behöver er anmälan senast den 25 mars.

Anmäl din verksamhet via länken: https://esmaker.net/nx2/s.aspx?id=f41cfcfdfada Länk till annan webbplats.

Har ni frågor gällande arrangemanget besvaras de av Camilla Johansson på telefon: 0733-718353 eller via e-post: camilla.johansson2@hylte.se

Mer detaljerad information får ni cirka två veckor innan mässan.

Vi ser fram emot att göra detta till en härlig dag tillsammans med er!
Möte med framtidens medarbetare mässa den 21 april

Kontakt