Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Nystart och ”gubbträff” på mötesplatser för daglediga

Rydöträffen drar igång sina träffar igen på fredag 22 september och Guldkanten presenterar aktiviteten ”gubbträff” från och med den 5 oktober. Det är några nyheter om kommunens mötesplatser för daglediga inför hösten.

Kommunens mötesplatser är öppna för alla daglediga och hit söker sig många för att umgås, delta i olika aktiviteter och träffa både nya och gamla vänner. Mötesplatserna finns i Hyltebruk, Torup, Rydöbruk och Unnaryd och drivs av frivilliga och samordnare från kommunen.

”Gubbträff” nyhet i höst

Nyhet i höst på mötesplatsen Guldkanten i Hyltebruk är uppstarten av en träff för enbart män. Träffen går under arbetsnamnet ”gubbträff” men män i alla åldrar är varmt välkomna att vara med. Torsdag den 5 oktober kl. 14.00 - 15.30 är den första träffen för män. Då ligger fokus på att kläcka idéer om vad som kan hittas på vid dessa tillfällen. Det bjuds på fika och en trevlig stunds gemenskap och de ansvariga ser fram emot att träffas ungefär två gånger i månaden.

Har du frågor eller funderingar innan den 5 oktober är du välkommen att kontakta:

Bertil Holmén

0345-130 12

Gunnar Johansson

0708-12 19 15

Ragnar Fahlén

0371-402 46

Kristina S Kamstedt, frivilligsamordnare

0345-184 13

 

Nystart efter sommaruppehåll

Rydöträffen har haft sommaruppehåll men på fredag den 22 september är det dags att återigen starta upp med träffar på fredagar kl. 14.30 – 16.00. Träffarna i Torup och Unnaryd är redan igång för hösten.

Dagsakutellt program och blogg

Kontakt