Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Öppet hus i nyrenoverade lokaler i Unnaryd

Måndag den 29 maj bjuder personal som arbetar med omsorg i hemmet i Unnaryd på öppet hus i nyrenoverade lokaler på Norra vägen 12. De visar då upp lokalerna som har fräschats upp och anpassats bättre för verksamhetens arbete. Välkommen in mellan kl. 13.00–15.30 då omsorgsnämndens ordförande Gunnel Johansson (S) finns på plats och det bjuds på kaffe och tårta.

Omsorg i hemmet har haft sin verksamhet i lokalerna sedan en längre tid tillbaka, men från början var detta endast en tillfällig lösning. När det väl blev bestämt att verksamheten blir kvar på Norra vägen 12 kunde kommunen, tillsammans med fastighetsförvaltaren Hyltebostäder, planera in en renovering för att anpassa lokalerna efter verksamhetens behov. Renoveringen har bland annat inneburit att en vägg har rivits för att ge plats åt ett större personalrum och ett funktionellt kök. Dessutom har man passat på att måla om i alla rum.

– Det känns bra att man får mera ändamålsenliga lokaler. De som jobbar med omsorg i hemmet är en viktig grupp bland våra medarbetare, säger omsorgsnämndens ordförande Gunnel Johansson (S).

Datum: måndag 29 maj
Tid: kl. 13.00 – 15.30
Plats: Norra vägen 12, Unnaryd

Alla intresserade är varmt välkomna!

Kontakt