Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Småkom gästade Hylte kommun

Besök från Småkom

Från vänster på bild: Ann-Sofie Alm, ledamot i Småkom, Per Borg, kommunchef, Ronny Löfquist (S), kommunstyrelsens ordförande, Eva Johansson, vice ordförande Småkom, Henrik Erlingson (C), kommunstyrelsens 2:e vice ordförande.

Förlaget om provisionsförbud för fristående banker, strandnära bostadsbyggande, integration och arbetsmarknad var några angelägna frågor som diskuterades igår när kommunen gästades av Eva Johansson, och Ann-Sofie Alm, från Småkom. Besöken sker en gång per mandatperiod och syftar till att fånga upp vilka frågor medlemskommunerna i Småkom önskar föra på riksplanet. Kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S) tog emot tillsammans med Henrik Erlingson (C), 2:e vice ordförande i kommunstyrelsen, och kommunchef Per Borg.
- Småkom är ett nationellt nätverk för landets mindre kommuner. För oss är nätverket ett bra instrument för att göra vår röst hörd i dialogen med regering och riksdag. Det är viktigt att vi passar på och lyfter de frågor som är angelägna för oss, säger Ronny Löfquist (S).


Kontakt