Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad

Sommar-fritidsgården blev succé

Sommar- fritidsgården i Hyltebruk visade sig bli en stor succé. Höghöjdsbana, bad och bio och mycket annat erbjuds som aktiviteter fram till augusti. Mattias Krüger, fritidsledare uppmanar barn att ta vara på resten utav sommaren på fritidsgården då fler aktiviteter är på gång.

Fritidsgården har varit öppen sedan den femtonde juni och fritidsledare Mattias Krüger säger att det har gått över förväntan och att dem hittills endast har fått positiva responser från både barn och vuxna. De första veckorna har ett hundratal barn deltagit. Personalen är mer än nöjda. Utöver Mattias Krüger arbetar kollegan Lena Siljebo, fritidsledare och ett varierande antal studiehandledare och feriearbetare på fritidsgården.

- Det har gått jätte bra bättre uppslutning än vad jag trodde. Vi har haft många barn dessa veckor som deltagit i aktiviteterna vi arrangerat. Säger Mattias Krüger.

Du hittar fritidsgården i ”hjärtat” (vid huvudentrén) på Örnaskolan och där erbjuds olika aktiviteter som biljard, tv-spel, brädspel och mycket annat. Andra aktiviteter utanför gården arrangeras också för barnen. Alla barn mellan sex- och femtonårsåldern är välkomna i sommar, vilka som får delta i aktiviteterna beror på vilken åldersgräns som står i programmet. Om du eller dina barn inte har besökt fritidsgården så passa gärna på medan den är öppen. Den tolfte augusti stänger sommar-fritidsgården på Örnaskolan men kommunen planerar att öppna en permanent fritidsgård.

- Fritidsgården är vad Hylte kommun har saknat, jag tycker att man inte ska tveka på att komma hit och ge det en chans. Uppmanar Mattias Krüger.

Om man är intresserad av att delta i de olika aktiviteterna så kan man besöka hemsidan http://hylte.se/sommarlov Länk till annan webbplats. för mer information.

Kontakt