Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Publicerad 2017-09-12

Välkommen till invigning av Hylte Fritidsgård på fredag!

Bild på de tre fritidsledarna på Hylte Fritidsgård.

Du kommer väl och träffar oss på fredag när Hylte Fritidsgård har öppet hus!? Fritidsledarna Johan Ebers, Lena Siljebo och Fredrik ”Figge” Malm välkomnar ungdomar i alla åldrar, deras föräldrar och andra nyfikna Hyltebor.

Nu på fredag klockan 16.15 invigs den nya fritidsgården i Hyltebruk. I samband med
invigningen är det öppet hus så att alla som är intresserade kan komma och titta på de nya lokalerna.

Nu är det äntligen dags för Hylte Fritidsgård att slå upp portarna och visa vad som finns i de nyrenoverade lokalerna på Torggatan 3 i Hyltebruk. Fritidsgården ska bli en plats där ungdomar i åldern 13-18 år kan gå för att fika, lyssna på musik, plugga, spela biljard och tv-spel, hänga med kompisar, träffa fritidsledare och mycket annat.

Men den 15 september då det är öppet hus och invigning är alla välkomna oavsett ålder. Passa på att komma och titta, fika, prata med fritidsledarna och var med när kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist (S) inviger Hylte Fritidsgård klockan 16.15.

Delaktighet är viktigt

Redan i januari i år öppnade Idéverkstan i centrala Hyltebruk. Fritidsledaren Lena Siljebo tyckte att det behövdes en plats för ungdomarna i väntan på att fritidsgården skulle bli klar.

Fram till nu har Idéverkstan varit öppen två dagar i veckan. Det har kommit en hel del ungdomar och Lena och hennes kollegor Johan Ebers och Fredrik ”Figge” Malm har fått förslag och idéer på vad den nya fritidsgården ska innehålla.

Att ungdomarna har inflytande på verksamheten och känner sig delaktiga är viktigt. Hylte Fritidsgård utgår från kommunens värdegrund i arbetet med att skapa en meningsfull och välkomnande fritidsgård. Värdeorden trygghet, delaktighet, stolthet och framtidstro genomsyrar verksamheten.

Nu ser Lena, Johan och Figge fram emot att träffa ungdomarna och forma Hylte Fritidsgård tillsammans med dem. På tisdag (19 september) öppnar Hylte Fritidsgård, men redan på fredag kan alla som är intresserade och nyfikna komma till öppet hus.

Öppet hus

Dag: Fredag 15 september.
Tid: Klockan 16.00-19.00 med invigning klockan 16.15.
Plats: Hylte Fritidsgård på Torggatan 3 i Hyltebruk.

Kontakt