Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Inloggning skolsystem

Som vårdnadshavare till barn i grundskolan i Hylte kommun får du via skolsystemet Dexter möjligheten att bland annat anmäla frånvaro, ansöka om ledighet eller se betyg, scheman och klasslistor.

Du når också ditt barns bedömningar, omdömen med mera som är gjorda till och med vårterminen 2020 i detta program.

I det nya skolsystemet IST Lärande kan du som vårdnadshavare läsa blogginlägg/information från läraren, se ditt barns bedömningar, omdömen med mera från och med höstterminen 2020.

När du loggar in i systemet första gången – klicka på ditt namn och kontrollera att dina kontaktuppgifter är korrekta. För att du ska få alla de notifieringar du vill ha – gå till inställningar för att se till att du har alla kategorier ikryssade.

Titta på de två filmerna, i den blå puffen nedan, för att se hur du som vårdnadshavare loggar in och vilken information du kan se i det nya skolsystemet IST Lärande

Grunden för all inloggning är BankID/Mobilt BankID. Om du inte redan har BankID kan du läsa mer på www.bankid.comlänk till annan webbplats, eller kontakta din bank för mer information om hur du skaffar det och hur det används.

Om du använder en iPhone/iPad och får problem med att ”Mobilityguard” lägger sig som ett fönster, så får du fram tills Apple rättat till felet, försöka dig på lösningen nedan.

Lösningen kan vara:

  1. Använd Privat surfningsläge och logga in via på Hylte kommuns webbsida, alternativt skriv in http://hylte-guardian-learn.se.ist.com/länk till annan webbplats
  2. Ta bort alla öppna fönster i Safari och prova att logga in igen.
  3. Logga in på en annan digital enhet och använd endast iPhone/iPad för att hantera mobilt BankID.

Kontakt