Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Gymnasieskola i Hylte

På gymnasieskolan i Hylte kommun kan du som elev studera ämnen som leder till studier på nationella program eller till arbete.

Utbildningen innebär att du som elev studerar en kombination av ämnen i grundskolan och gymnasiala kurser. Du studerar alltid utifrån dina behov och mål. Om behov finns går det att kombinera studier med praktik. Utbildningen är på heltid och för att nå ditt mål följer du en individuell studieplan.

På Kompetenscentrum (se kontaktuppgifter längst ner på sidan) studerar du i nya fräscha lokaler och med en ny digital standard. Alla elever har sin egen dator och vi arbetar ständigt med utvecklingen av digitaliseringen inom skolan. Du som elev kan även läsa kurser över sommaren så att du kommer vidare mot dina mål snabbare.

Vi hjälper dig hela vägen mot arbetslivet eller ett nationellt program. Vi kan även erbjuda dig som elev möjligheter att studera högskoleförberedande kurser.

För elever med behörighet erbjuds det andra gymnasieutbildningar i Halland som det finns samlad information om på webbplatsen www.gymnasiehalland.selänk till annan webbplats.

Undervisning på Kompetenscentrum återupptas igen 15 juni

Med anledning av Folkhälsomyndighetens ändrade rekommendationer kommer undervisningen på Kompetenscentrum att återupptas med start 15 juni.

Är du ny i Sverige?

Språkintroduktion
Språkintroduktion är till för ungdomar som nyligen har kommit till Sverige. Utbildningen fokuserar på svenska språket för att eleven ska kunna gå vidare till något annat program i gymnasieskolan, eller till annan utbildning.

Ansökan

Aktuellt schema för elever som studerar på kompetenscentrum

Kontakt