Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Gymnasieskola i Hylte

Använd alternativet 1080p för bästa bildkvalité i videospelaren

På gymnasieskolan i Hylte kommun kan du som elev studera dessa program:

För elever med behörighet erbjuds det även andra gymnasieutbildningar i Halland som det finns samlad information om på webbplatsen www.gymnasiehalland.selänk till annan webbplats.

Elevinformation och Studie- och yrkesvägledning

För dig som studerar hos oss finns information och länkar samlade under Elevinformation. Du kan även kontakta Studie- och yrkesvägledare för att få svar frågor om gymnasie-, vuxenutbildning eller högskolestudier samt regler för behörighet och studieekonomi.

Är du ny i Sverige?

Introduktionsprogrammet – Språkintroduktion
Språkintroduktion är till för ungdomar som nyligen har kommit till Sverige. Utbildningen fokuserar på svenska språket för att eleven ska kunna gå vidare till något annat program i gymnasieskolan, eller till annan utbildning. Läs mer på fliken introduktionsprogrammen.

Välkomna på öppet hus den 3 november

Onsdagen den 3 november mellan 17.00 och 20.00 är alla hjärtligt välkommna på Öppet hus på kompetenscentrum. Där kan du, oavsett om du är niondeklassare, anhörig, vårdnadshavare och/eller invånare, ta del av vad vi kan erbjuda!

Här får du möjligheten att se vilket utbud som finns, titta närmare på våra fina lokaler, komma med egna förslag, delta i några aktiviteter, ta en fika samt ställa frågor till våra lärare, skolledare och studie- och yrkesvägledare. Det finns många möjligheter på hemmaplan för både ungdomar och vuxna.

Ungdomssamordnare Johanna Andersson är på plats och pratar gärna ungdomsfrågor med er!

Ingen anmälan krävs, välkomna!

Kontakt