Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Elevinformation

Du studerar alltid utifrån dina behov och mål. Om behov finns går det att kombinera studier med praktik. Utbildningen är på heltid och för att nå ditt mål följer du en individuell studieplan.

På Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning studerar vuxna och ungdomar tillsammans på kurserna. Du studerar i nya fräscha lokaler och med en ny digital standard. Alla elever får låna en egen dator under sina studieår och vi arbetar ständigt med utvecklingen av digitaliseringen inom skolan. Du som elev kan även läsa kurser över sommaren så att du kommer vidare mot dina mål snabbare.

Inloggning för studenter

Du som är elev inom gymnasieskolan eller vuxenutbildningen kan se schema, lektionssal och lärare via schemasystemet. Sjukanmälan görs via Skola24-appen eller genom att kontakta mentor. Du kan också ladda ner Skola24 Mobilapp till din device – finns där appar finns.    

Se aktuellt schema

Gymnasie- och vuxenutbildningen använder G Suite for Education. I G Suite sparar vi inga integritetskänsliga uppgifter, utan här handlar det enbart om samarbete och kommunikation i lärsituationen. Att skapa och dela material och arbeta formativt.

G Suite är en så kallad molntjänst, där allt arbete sker över Internet (lagring, skapa och dela dokument, skriva och samarbeta i realtid). Tanken är att skolorna ska använda G Suite som verktyg då det skapar möjlighet till nya arbetssätt, samarbeten samt enklare och mer effektiv kommunikation.

Övriga länkar

Kontakt

Gymnasieskola och vuxenutbildning
Telefon: 0345-181 45
E-post: kompetenscentrum@hylte.se

Rektor
Tobias Stenekull
Telefon: 0733-71 82 75
E-post: tobias.stenekull@hylte.se

Biträdande rektor
Marcus Olofsson
Telefon: 0733-71 80 33
E-post: Marcus.olofsson@hylte.se

Mentor
Tilda Petersen
Telefon: 0729-65 81 69
E-post: tilda.petersen@skola.hylte.se

Studievägledare
E-post: studievagledare@hylte.se

Kontakt