Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Elevinformation

Du studerar alltid utifrån dina behov och mål. Om behov finns går det att kombinera studier med praktik. Utbildningen är på heltid och för att nå ditt mål följer du en individuell studieplan. På Hylte gymnasieskola och vuxenutbildning studerar vuxna och ungdomar tillsammans på kurserna.

På gymnasieskolan i Hylte studerar du i nya fräscha lokaler och med en ny digital standard. Alla elever får låna en egen dator under sina studieår och vi arbetar ständigt med utvecklingen av digitaliseringen inom skolan. Du som elev kan även läsa kurser över sommaren så att du kommer vidare mot dina mål snabbare.

Du som är elev inom gymnasieskolan eller vuxenutbildningen kan se schema, lektionssal och lärare via schemasystemet. Logga in på Skola24 genom länken nedan. Du kan också ladda ner Skola24 Mobilapp till din device – finns där appar finns.: Logga in till Skola24 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sjukanmälan för gymnasieelever görs via Skola24-appen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller genom att kontakta mentor.

Länkar

Schema Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Google classroom Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ansök om kurser, vuxenutbildningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka tid hos studie- och yrkesvägledare Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Likabehandlingsplan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-tjänst för anmälan om modersmålsundervisning - gymnasium Länk till annan webbplats.

 

Kontakt