Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Konferens i Hyltebygden

Hyltebygden erbjuder ett antal inspirerande miljöer för alla typer av möten och konferenser. Från kick-off med personalen till dagskonferenser med upp mot 60 deltagare. De vackra omgivningarna skapar dessutom en atmosfär som inspirerar och ger energi.
Samtliga av konferensanläggningarna präglas av stolta mattraditioner varvat med nya spännande smaker, ett gott värdskap och med stora möjligheter att krydda din vistelse med olika aktiviteter.

Bokning och frågor gällande konferens

Du bokar direkt via de olika konferensanläggningarna. Har du speciella önskemål för din konferens? Genom dialog med anläggningen kan ni tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad konferens.

Bergåsa Bed & Breakfast

Tornåsvägen 11, Drängsered, Torup +46(0)73-938 15 08
Naturnära aktiviteter såsom vandring och fiske. Gårdsbutik med självservice.

Pensionat Sågknorren i Knallhult

Välkommen till pensionatet med sjön runt knuten och skogen som granne. Redan vid parkeringen omges du av lugnet och tystnaden www.sagknorren.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tiraholms fisk - Hotell & konferens

Hotellet på Tiraholm erbjuder konferensmöjligheter i naturskön miljö. Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och sjön Bolmen i blickfånget vill ägarna bjuda till kreativa och effektiva möten. Hotellet tar emot grupper upp till 60 personer www.tiraholm.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Torups gästgivaregård

Mitt i Torup hittar du det vackra gästgiveriet med anor ända från 1846. Det är nära till sköna bad, historiska tillbakablickar och utmanande vandrings- och cykelleder www.torupsgastgivaregard.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Forum i Hyltebruk

På Forum i Hyltebruk kan du boka både konferenslokaler och biosalong
Forumhylte.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt