Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Registrera evenemang

Gå in på www.kalender.hylte.se Länk till annan webbplats. och välj ”Skapa event”.

Är det första gången du skapar ett event i kalendern och du avser att lägga till andra event i framtiden rekommenderar vi att du skapar ett konto i kalenderfunktionen. För att skapa ett konto går du in på www.kalender.hylte.se Länk till annan webbplats. och trycker på ”Logga in”, därefter väljer du ”Registrera som organisatör”. Du kan även skapa ett konto i samband med att du skapar ett event för första gången.

Instruktioner i hur du skapar ett evenemang i kalendern. Pdf, 913.8 kB, öppnas i nytt fönster.

Instruktioner i hur du skapar ett konto för kalendern. Pdf, 2.7 MB, öppnas i nytt fönster.

Lägg till ett evenemang i kalendern

För att skapa ett evenemang i kalendern går du in på www.kalender.hylte.se Länk till annan webbplats. och väljer ”Skapa event” överst på sidan. Sedan följer du instruktionerna på sidan och fyller i informationen som efterfrågas. När du har kontrollerat att allt är rätt ifyllt trycker du på ”Posta event”.

När du har skickat in ett evenemang till kalendern kommer det att modereras av en administratör som behöver godkänna evenemanget innan det syns i kalendern. Det är viktigt att du skickar in ditt evenemang senast en vecka innan start eftersom det kan ta upp till fem arbetsdagar innan evenemanget är godkänt och blir synligt i kalendern. Du kommer inte att få något besked om ditt evenemang godkänns.

För att ditt evenemang ska bli godkänt är det viktigt att det följer våra riktlinjer för evenemang i kalendern.

Riktlinjer

Ett evenemang är ett arrangemang som allmänheten är välkommen till. Evenemang får inte i första hand rikta sig mot personer som är medlemmar i exempelvis föreningen som anordnar arrangemanget. Arrangören får inte heller utesluta personer att besöka evenemanget på grund av faktorer som exempelvis ålder, kön, etnisk tillhörighet och trosuppfattning. Åldersgränser för barn är dock tillåtet.

Evenemanget ska också vara tydligt skiljt från arrangörens löpande verksamhet och ska ha ett tydligt start- och slutdatum. Kurser/utbildningar av "prova-på"-karaktär godkänns, likaså aktiviteter som guidade visningar och temaaktiviteter. Även säsongsbaserade öppettider som gäller hos till exempel loppisar och sommarcaféer.

Fullständiga riktlinker hittar du här. Pdf, 111.6 kB.

För löpande aktiviteter hänvisar vi till vår funktion Community.

När syns mitt evenemang i kalendern?

Ju tidigare du registrerar ditt evenemang desto bättre, då hinner boende och besökare planera aktiviteter i god tid. Beräkna att publiceringen kan ta upp till fem arbetsdagar.

Skapa ett konto i kalendern

Som arrangör kan du skapa ett konto i vår kalenderfunktion. Kommer du bara att lägga upp ett enstaka arrangemang behöver du inte skapa ett konto, men avser du att skapa mer än ett arrangemang under en ettårsperiod rekommenderar vi dig att skapa ett konto.

Genom att skapa ett konto får du en personlig sida för dig som arrangör där du kan lägga till kontaktuppgifter och logotyp. På så sätt kan besökare enkelt kontakta er vid frågor eller komma till er hemsida.


Kontakt