Hoppa till innehåll Hoppa till meny

Du behöver inte åka långt för att koppla av

Vad kan vara bättre än komma bort ett par dagar och njuta av god mat, trevliga aktiviteter och bekvämt boende i en naturskön miljö? Att åka på weekend är ett populärt sätt att fly vardagen. Genom att stanna på hemmaplan kan du lägga några extra kronor på paketen som ofta är riktigt lyxiga. Ta med dig din kärlek, mamma, bror eller bästa kompisen. Här tipsar vi om både lugna helger och mer aktiva dagar.

 

Bergåsa B & B

Njut av vintern och sportlovet utomhus

Bergåsa B & B ligger mitt i den lilla pittoreska byn Drängsered. Här har du sjön precis utanför dörren, där passar det utmärkt att pimpla, kallbada och åka skridskor. Närhet till längdskidspår (Ätran) och mindre utförsbackar (Torup och Ullared). Det finns såklart även möjlighet till pulkaåkning och vandringar i den omgivande naturen. Nära till Gekås varuhus för shopping.

Bokning och frågor
Boka via https://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=27841
länk till annan webbplats
Ring eller maila Louise för eventuella frågor 073-938 15 08 louise_jacobsson_6@hotmail.com

 

Vinter på Tiraholms Fisk

Vinter vid sjön Bolmen kan vara det vackrast som finns. Här är det bekvämt och tryggt med gott om utrymme, vilket är förutsättning i dessa tider. Max fyra personer per bord i restaurangen. Det går också bra att sitta på terrassen och äta om ni föredrar det www.tiraholm.selänk till annan webbplats

Vinterpaket för endast 1 295 kr/person
I egen takt och med naturen som bästa inspiratör upplever ni de sjörika och natursköna omgivningarna i vinterskrud. Det finns massor av närliggande naturupplevelser att njuta av.
Läs mer och boka på https://tiraholm.se/boendepaket/länk till annan webbplats

Alla hjärtans dag
Varför inte överraska din kärlek på en romantisk weekend i naturens tecken? Boka hotellövernattning och bjud på en välsmakande 3-rätters fiskmiddag för endast 450 kr/person.

Läs mer och boka på https://tiraholm.se/boendepaket/länk till annan webbplats

Sportlovspaket två dagar – barnen gratis!
Det finns möjlighet att få med ved ut på sin utflykt för att göra upp egen eld att njuta vid. En picknicklunch kan även tas med från frukostbuffén.
Läs mer och boka på https://tiraholm.se/boendepaket/länk till annan webbplats

 

Pensionat Sågknorren

Med sjön runt knuten och skogen som granne

www.sagknorren.selänk till annan webbplats

Stugweekend mitt i naturen
Ta med dig familjen och/eller husdjuret och hyr en välutrustad stuga med braskamin eller öppen spis precis vid sjön. Njut av stillheten och naturen. Gör små utflykter och enkla naturaktiviter.

Kontakta oss för mer information och priser http://www.sagknorren.se/sv/kontakta-oss/länk till annan webbplats

Naturspa och slow living - en vardagslyx
Avnjut en eller flera nätter mitt i skogen. Koppla ner och koppla av. Lev i nuet. Låt din relation till dig själv växa. Att naturen har en läkande kraft är känt sedan länge. Vandra, bada tunna, basta, grilla över öppen eld eller varför inte ta ett kallbad i sjön? Avsluta dagen med att njuta av en god bok framför en sprakande brasa.

Kontakta oss för mer information och priser http://www.sagknorren.se/sv/kontakta-oss/länk till annan webbplats

Kontakt